Yunet
 

Servisne informacije

Radovi na kolovozu u centru Sremske Kamenice

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 18. april 2024. • 14:22 •

Radovi na kolovozu u centru Sremske Kamenice

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije kontinuirano radi na poboljšanju putne infrastrukture, a u cilju stvaranja uslova za efikasnije i bezbednije odvijanje saobraćaja, posebno na saobraćajnicama koje su od strateškog značaja za saobraćajni sistem Grada.

Od 22. aprila do 26. aprila 2024. godine, zbog izvođenja radova na popravci kolovoza u Sremskoj Kamenici, doći će do privremene zabrane odvijanja saobraćaja u Karađorđevoj ulici (u delu od ulice Svetozara Markovića do Trga Zmaj Jove), na Trgu Zmaj Jove i u Ulici vojvode Putnika (u delu od Trga Zmaj Jove do Ulice Slobodana Bajića). Takođe, određuje se zabrana zaustavljanja i parkiranja u Ulici sedme vojvođanske brigade u Sremskoj Kamenici.

Alternativni pravci kretanja vozila i obilazak zone radova odvija se sledećim ulicama: petlja Mišeluk, državni put Novi Sad – Ruma, obilaznica oko Sremske Kamenice.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije apeluje na vozače da strpljivom vožnjom, poštujući postavljenu saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova, doprinesu svojoj i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena