Yunet
 

Sport

Prijem za uspešnog biciklistu Mihajla Stolića u Pokrajinskoj vladi

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 3. septembar 2021. • 16:43 •

Prijem za uspešnog biciklistu Mihajla Stolića u Pokrajinskoj vladi

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta primio je biciklistu Mihajla Stolića, koji je nedavno trijumfovao na juniorskoj trci za Svetski kup održan u Terezinu u Češkoj Republici.

Resorni sekretar je istakao da je ovo i najveći uspeh u našoj biciklističkoj istoriji.

Prijemu su prisustvovali i šef stručnog štaba Biciklističkog saveza Srbije i Stolićev trener u somborskom Biciklističkom klubu „S- tim“ Marko Sudarić i generalni sekretar Biciklističkog saveza Srbije Nemanja Vajs.

Sekretar Basta čestitao je pobedu mladom Stoliću, članu somborskog „S-tima“ koji je u ovoj trci, u etapi dugoj 59 kilometara, u konkurenciji 120 vozača iz celog sveta, doneo do sada najveći uspeh srpskom juniorskom biciklizmu.
Resorni sekretar je istakao da je ovo i najveći uspeh u našoj biciklističkoj istoriji zbog kojeg smo izuzetno ponosni.

„Siguran sam da ćeš nastaviti da nižeš uspehe i zlatne medalje. Mi ćemo pratiti tvoj rad i trudićemo se da tebi i tvom klubu pomognemo. Verujem da ćeš ostvariti ciljeve koje imaš, jer si pokazao da i pored izuzetno jake konkurencije možeš da ostvariš vrhunski rezultat“, istakao je Basta.

Mihajlo Stolić se zahvalio na prijemu i podršci Pokrajinske vlade, što je podsticajno jer već u nedelju putuje na Evropsko prvenstvo u Italiju.

foto: vojvodina.gov.rs

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena