Yunet
 

Sport

Bronzani olimpijac Milenko Sebić u Gradskoj kući

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 16. septembar 2021. • 14:08 •

Bronzani olimpijac Milenko Sebić u Gradskoj kući

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se u Gradskoj kući sa strelcem Milenkom Sebićem, koji je na igrama u Tokiju osvojio bronzanu medalju za Srbiju.

- I nakon par nedelja od završetka Olimpijskih igara u Tokiju, drži nas raspoloženje zbog dobrih rezultata, odnosno zbog rekordnog broja medalja koje su naši reprezentativci osvojili. Čast mi je i privilegija da ugostim Milenka Sebića, osvajača bronzane medalje u streljašstvu malokalibarskom puškom, kao i Dragana Markovića direktora najstarijeg udruženja građana u Srbiji, odnosno ''Streljačke družine-Novi Sad 1790'' i sportskog direktora Streljačkog saveza Srbije. Milenko je član te streljačke družine, trenira i živi u Novom Sadu, a ima fantastične rezultate i na drugim svetskim i evropskim takmičenjima. Imamo dobru saradnju sa Streljačkom družinom, mnogo toga smo uradili, napravili smo novi objekat na Sajmištu i siguran sam da zajedno možemo još mnogo toga da ostvarimo. Čestitam Milenku i svim ljudima iz reprezentacije na uspehu koji je ponos nacije – naglasio je Miloš Vučević.
 
Milenko Sebić rekao je da je dolazak u Novi Sad za njega urodio plodom i zahvalio se Gradu i ''Streljačkoj družini-Novi Sad 1790'' na podršci.
 
- Čast mi je što sam danas ovde i zahvalan sam što sam u ovom gradu imao uslove da se lakše spremim za Olimpijske igre. Sledeće veliko takmičenje je finale Svetskog kupa koje se održava u Poljskoj i 12 najboljih strelaca će biti učesnici tog turnira, a onda krećemo sa pripremama za Olimpijske igre u Parizu, za šta, sada sticajem okolnosti, imamo manje vremena, odnosno tri godine – izjavio je Milenko Sebić.

foto Grad Novi Sad

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad