Yunet
 

Sport

Počele pripreme za Novosadski maraton

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 1. oktobar 2021. • 14:53 •

Počele pripreme za Novosadski maraton

Pripreme za Novosadski maraton, koji će se održati u nedelju, 10. oktobra, počele su danas sastankom Organizacionog odbora Novosadskog maratona.

Sastanak je održan u Skupštini Grada Novog Sada i na njemu su učestvovali predstavnici Vojske Srbije, Novosadske policije, Komunalne policije, Hitne pomoći, Crvenog krsta, kao i gradskih uprava, preduzeća i ustanova, koja učestvuju u organizaciji maratona.
Predsednica Skupštine Grada Novog Sada i predsednica Organizacionog odbora Novosadskog maratona MSc Jelena Marinković Radomirović istakla je na sastanku da trka treba da bude organizovana i realizovana tako da učesnici i organizatori budu zadovoljni, ali i da se što manje remeti saobraćaj na trasi trke.
Kako je rečeno, ovogodišnji start i cilj Novosadskog maratona je u Ulici Miloša Bajića u 10 časova, kod Doma vojske. Trasa maratona ide Beogradskim kejom, Kejom Žrtava racije, Bulevarom cara Lazara, Ulicom dr Sime Miloševića, dr Ilije Đuričića, dr Zorana Đinđića, Jirečekovom, Fruškogorskom i Bulevarom despota Stefana.


foto https://www.marathon.org.rs/

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad