Yunet
 

Sport

Međunarodni turnir u kuglanju "Bačka open 2022"

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 27. april 2022. • 15:27 •

Međunarodni turnir u kuglanju

Završene su kvalifikacije Međunarodnog turnira Novog Sada u kuglanju "Bačka open 2022" pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada- Gradske uprave za sport i JP "SPC Vojvodina" u organizaciji Kuglaškog Kluba "Bačka" Novi Sad.

Odlični rezultati  i rekord kuglane, pokazali su da Spens nije bauk, već dobro opremljena kuglana, koja je omogućila igračima da uzivaju u igri i ostvaruju vrhunske rezultate.
Predsednik Kuglaškog kluba "Bačka"  Rajko Rajak  zahvalio se Gradu Novom Sadu na podršci i pokroviteljstvu kao i JP ,,SPC Vojvodini" na odlično pripremljenoj kuglani i nadam se da će rukovodstvo KSS i KSV posle ovakvih rezultata dodeljivati više takmičenja za ovu najlepšu i najkonforniju  kuglanu u okruženju.
Ove godine, na  petom po redu turniru, ostvereno je 288 nastupa u kvalifikacijama i 24 će igrati u finalu što je ukupno 312 nastupa. Zadovoljni smo odzivom učesnika na turniru i zahvaljujemo se svim učesnicima kao i članovima kluba koji su učinili da ovaj turnir održi svoj sjaj i bude prepoznatljiv u okruženju.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad