Yunet
 

Sport

Lopte za OŠ „Miloš Crnjanski“

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 1. jun 2022. • 14:29 •

Lopte za OŠ „Miloš Crnjanski“

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin posetio je OŠ „Miloš Crnjanski“ i tom prilikom predstavnicima škole uručio odbojkaške lopte koje će učenici koristiti u okviru nastave fizičkog vaspitanja i aktivnosti projekta „Sport u škole“.

- Nastavljamo akciju doniranja sportske opreme novosadskim školama, u okviru Programa „Sport u škole“ koji sprovodi Savez za školski sport grada Novog Sada. Program traje već pet godina i mi svake godine iz budžeta izdvajamo oko 20 miliona dinara za besplatan školski sport, sa ciljem da podstaknemo osnovce da se bave fizičkom aktivnošću i unapredimo uslove za bavljenje sportom– izjavio je Ognjen Cvjetićanin i dodao da će Grad nastaviti da ulaže u decu, njihov fizički razvoj, kao i u organizovanje raznih sportskih manifestacija.
 
Direktorica OŠ „Miloš Crnjanski“ Milica Vučićević se zahvalila predstavnicima Grada na donaciji koja će, kako je objasnila, doprineti kvalitetnijem izvođenju nastave fizičkog i zdravstvenog vaspitanja.
 
Savez za školski sport grada Novog Sada proteklih pet godina realizuje Program „Sport u škole“ u okviru godišnjeg programa koji finansira Grad Novi Sad uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Grad Novi Sad je i ove godine putem Gradske uprave za sport i omladinu obezbedio neophodne rekvizite i opremu za uspešnu realizaciju Programa za sve osnovne škole.

foto Grad Novi Sad
 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena