Yunet
 

Sport

Željko Rebrača novi predsednik KK Vojvodine

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 6. jun 2022. • 21:17 •

Željko Rebrača novi predsednik KK Vojvodine

Proslavljeni srpski košarkaš i nekadašnji reprezentativac Željko Rebrača novi je predsednik Košarkaškog kluba Vojvodina, jedan je od epiloga današnje Skupštine ovog sportskog kolektiva.

Naime, nakon ostavke Upravnog i Nadzornog odbora KK Vojvodina, delegati su izabrali nove članove klupskih tela. Za predsednika Upravnog odbora izabran je Željko Rebrača, dok su članovi Bojan Radojević, Bojan Terzin, Vladimir Vukojević i Nikola Hristić. Predsednica Nadzornog odbora je Dragica Kovačević Vranković, a članovi su još Dragan Milić i Vladimir Stamenković.

Novi predsednik UO u prvom obraćanju bio je kratak, nagoveštavajući skoru konferenciju za medije na kojoj će detaljno da predstavi plan rada. Juče, samo je u osnovnim crtama predstavio želje i ambicije.

– Želim da sa svojim saradnicima unesem novu energiju i da vremenom vratimo Vojvodinu gde joj je mesto – u vrh domaće košarke. Novi Sad zaslužuje jak košarkaški kolektiv. Za početak, treba da se baziramo na kvalitetnom radu s mladima, da talentovanu vojvođansku decu zadržimo, kako ne bi prerano odlazila u druge klubove, da odavde izlaze neki novi reprezentativci – rekao je Rebrača, uz napomenu da postoji želja da Vojvodina u roku od četiri ili pet godina igra ABA ligu.

Izvor: Dnevnik.rs Foto: D. Knežić/Bojan Radojević, Mićo Radanović, Bojan Terzin, Željko Rebrača i Aleksandar Ćirić

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena