Yunet
 

Sport

Zbiljić nije više predsednik OK Vojvodina,ali ostaje uz klub

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 7. jul 2022. • 22:49 •

Zbiljić nije više predsednik OK Vojvodina,ali ostaje uz klub

Odbojkaški klub Vojvodina ući će u sezonu 2022/23. sa novim predsednikom Upravnog odbora, epilog je sednice UO, koja je održana u klupskim prostorijama.

Sada već odlazeći predsednik Upravnog odbora Dragoljub Zbiljić na sednici je ponudio ostavku zbog obaveza na novoj funkciji predsednika Upravnog odbora FK Vojvodina. Zbiljić je, takođe,  za nove potpredsednike UO imenovao Draganu Latković predsednicu Upravnog odbora Instituta za ratarstvo i potvrtarstvo Novi Sad i Radovana Kovačevića načelnika Gradske uprave za obrazovanje. Upravni odbor dobio je i novog člana, Đorđa Rakovića direktora Garancijskog fonda AP Vojvodine.Članovi UO OK Vojvodina prihvatili su ponuđenu ostavku, nakon čega su jednoglasno za novog predsednika predložili Vladimira Vukojevića, dugogodišnjeg člana UO i direktora Departmana za razvoj i operativnu efikasnost u okviru funkcije za strategiju i investicije Naftne industrije Srbije. Predlog za novog predsednika Upravnog odbora biće predat Skupštini OK Vojvodina, koja na predstojećoj sednici treba da izglasa konačnu odluku.
Sednici Upravnog odbora prethodila je poseta teretani OK Vojvodina, koja se trenutno adaptira na prvom spratu SPC Vojvodina. U njoj će trenažni proces obavljati sve selekcije kluba. Dragoljub Zbiljić je tom prilikom i simbolično predao ključeve fitnes centra OK Vojvodina Vladimiru Vukojeviću.
Dragoljub Zbiljić je naglasio i to da ostavka ne znači oproštaj sa OK Vojvodina, te da će i u budućnosti pomagati klubu i sa tri kompanije ostati finansijer šampiona. On je poručio i to da će podršku crveno-belima pružati i na utakmicama, kako evropskim, tako i domaćim.

 

Foto:OK Vojvodina

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena