Yunet
 

Društvo

Opština Kula i JKP ''Radnik'' obezbedili sportske terene omladini iz Doljanskog kraja

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 24. maj 2022. • 00:00 •

Opština Kula i JKP ''Radnik'' obezbedili sportske terene omladini iz Doljanskog kraja

KULA,24.05.2022.- Nekadašnji teren u Doljanskom kraju u Sivcu uskoro će dobiti novi izgled. Trenutno je u fazi betoniranje košarkašog terena, nakon ove faze postaviće se i koševi. U samoj blizini košarkaškog igrališta biće osposobljen i teren za fudbal. Završna faza izgradnja sportskih terena podrazumeva postavku klupa i rasvete.

Inicijativu za izgradnju terena pokrenuli su mladi iz Doljanskog kraja, isitiče Željko Macarev direktor JKP ''Radnik'' iz Sivca dodajući da će ovo biti prvi teren ovakvog tipa u kraju. Madžarev je rekao da su mladi ti koji su izrazili želju i potrebu, a da je sasvim očekivano bilo da uz podršku lokalne samouprave i predsednika opštine, Damjana Miljanića,  i  ''Radnika'' omoguće omladini da se bave sportom i da odrastaju  u zdravom sportskom duhu. Radovima se pridružio i poljočuvar, Milorad Lazić, koji je uvek rad da pomogne u lokalnim aktivnostima i van domena svog posla.

Završetak radova na betoniranju planira se u narednim danima, a potom slede ostale faze i vrlo uskoro će Doljanski kraj u Sivcu imati terene za sportske aktivnosti.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena