Yunet
 

Kultura

Predstava ''Svi smo mi odnekuda došli, a neko i malo ranije'' u Domu kulture Sivac

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 26. april 2022. • 00:00 •

Predstava ''Svi smo mi odnekuda došli, a neko i malo ranije'' u Domu kulture Sivac

KULA,26.04.2022.-U nedelju, 08.05.2022. godine, sa početkom od 20 časova u Domu kulture u Sivcu održaće se predstava  ''Svi smo mi odnekuda došli, a neko i malo ranije'' po tekstu Aleksandre Mrđen,u režiji Andrea Elodie Moretti (Policardia teatro, Italija) Predstava u produkciji Šmiranti je deo glavnog programa "Novi Sad - evropska prestonica kulture 2022".

Uloge: Boško Petrov, Aleksandra Popović, Sanja Petrov, Zorica Petrović/Mina Anđušić, Milan Trifunović, Tatjana Petrus, Zoran Prodanović, Luka Grandić, Uroš Krstić, Dragana Zec, Ksenija Kolundžija. Cena ulaznice iznosiće 230 dinara.

U saradnji sa Policardia Teatrom iz Italije iznedrena je pozorišna predstava, koja se bavi seobama i sudbinama ljudi koji (e)migriraju. Autori su analizirali koliko ima istine u medijskim naslovima, koliko im verujemo i kako utiču na ljude, kao i  koliko izjašnjavanje na društvenim mrežama menja mišljenja ljudi. Pitanje koje se postavlja kao lajt motiv ovog pozorišnog dela svakako je šta to znamo o migracijama i da li smo svi od nekuda došli ili ipak postoje starosedeoci. Ovo nije politička predstava. Ovo je predstava o ljudima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad