Yunet
 

Kultura

Radionice u Narodnoj biblioteci Kula i ove godine

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 27. april 2022. • 00:00 •

Radionice u Narodnoj biblioteci Kula i ove godine

KULA,27.04.2022.- U Narodnoj biblioteci Kula su se tokom prošlog leta održavale radionice namenjene najmlađima. Cilj ovih radionica, po rečima direktorice ove institucije, Dragane Durković bio je da se različitim metodama i pristupima decu dočara svet knjige, nauke i kreativnosti. Radionicama bile su pokrivene i prirodne i društvene nauke te su deca spoznala nove stvari i činjenice.

Posebna književna vrsta pisana kroz vekove unazad, ona koja budi maštu i motiviše sanjarenje svakako je bajka. Upravo ovoj maštovitoj književnoj vrsti biće posvećena prva u nizu ovogodišnja radionica u Narodnoj biblioteci Kula koja će održati u sredu, 04.maja.2022. godine sa početkom od 17 časova.  Radionice će voditi kao i prethodnog leta, Dragana Bertić  i one će trajati sat vremena.

Ovi povodom direktorica kulske biblioteke istakla je značaj radionica koje će se održavati u ustaljenom terminu svake srede od 17 časova navodeći : '' Deca  u detinjstvu treba da žive u svetu bajki i da maštaju, upravo zato odlučili smo se da im za prvu ovogodišnju radionicu poklonimo saznanje o  najlepšim bajkama pisanim kroz istoriju na svim stranama sveta. U budućnosti će se tematski obrađivati teme prateći interesovanje najmlađih.''

 

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad