Yunet
 

Kultura

Održana 14. Likovna kolonija Opštinske organizacije inavlida rada Kula

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 27. jul 2022. • 00:00 •

Održana 14. Likovna kolonija Opštinske organizacije inavlida rada Kula

KULA, 27.7.2022.- Danas je u Kuli održana 14. Likovna kolonija Opštinske organizacije inavlida rada Kula. Predsednik ovog udruženja, Obrad Vojinović, istakao je značaj ovakvih manifestacija za rad članova udruženja napominjući da je cilj da se izložbom koja sledi posle kolonije pokaže značaj rada članova, ali da to ujedno i bude podsticaj za dalji rad. Pored članova i učesnika kolonije događaju su prisustvovali i zamenik predsednika  Saveza invalida rada Srbije, Slavko Nimčević, načelnica PIO fonda Kula, Jelena Sekulić i zamenik predsednika opštine Kula, Karolj Valka.

Ispred lokalne samouprave, Valka je istakao da je ovakva, sada već tradicionalna, kolonija primer dobre prakse i saradnje, dodavši da je to od izuzetnog značaja i za sredinu ali i za članove ovog udruženja. Kada je podrška lokalne samouprave u pitanju, zamenik predsednika izrazio je zadovoljstvo što je bio počastvovan da prisustvuje većini kolonija koje su se do sada održale i da će opština Kula i u budućnosti podržati rad Opštinske organizacije inavlida rada Kula.

Gotovo dvadeset učesnika današnje kolonije svojim umetničkim doprinosom pokazali su da je pored slikarstva i druženje vrlo važan segment u radu ovog udruženja, a sve sa jasnim ciljem- da  jedni drugima budu motivacija za stvaralaštvo u budućnosti.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad