Yunet
 

Sport

Hajdukova prolećna renesansa! Ništa nije gotovo,a nešto novo tek počinje!

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 6. jun 2022. • 00:00 •

Hajdukova prolećna renesansa! Ništa nije gotovo,a nešto novo tek počinje!

 

KULA,06.06.2022.-Prolećni deo sezone za FK „Hajduk 1912“ bio je veoma berićetan u pogledu bodovnog salda.  Drugo mesto u prolećnom delu dokaz je ozbiljnog pristupa, kako igrača i stručnog štaba, tako i članova uprave.  Dobre rezultate na terenu pratili su dobri rezultati i van njega, te se tako u investicionom i marketinškom segmentu desilo mnogo toga što je odlika ozbiljnog sportskog kolektiva.

 

Besplatan ulaz na sve utakmice, besplatna omladinska škola, pozicioniranje turnira „Milan Sredanović“ na fudbalskoj balkanskoj mapi, maksimalno održavanje stadiona i prostora oko njega, znatno jačanje igračkog kadra... samo su neke od stavki koje su utabale put „Hajduku“ ka nekadašnjem renomeu i ugledu.

 

Nažalost, odličan drugi deo sezone nije krunisan opstankom, što zbog neodgovarajućih rezultata u poslednjem kolu, što zbog nedostatka sportske sreće u prethodnim sedmicama, primljenim golovima u poslednjim napadima, ispuštenim prednostima.

 

Prelazak u Vojvođansku ligu grupa sever je ono što tabela govori. Međutim, da li će stanje na tabeli biti konačno? Da li će „Hajduk“  ostati, opstati ili nestati?

 

Odgovor još uvek nije tu, ali jedno je sigurno: nestati-neće. Dani koji slede biće dani koji će doneti neke nove vesti, bez sumnje pozitivne i veoma dobrodošle za sve ljubitelje „Ponosa ravnice“. Poznate su informacije o pojedinim fuzijama koje nam mogu doneti ostanak u Srpskoj ligi grupa Vojvodina.

 

Sve do sada učinjeno u klubu biće podignuto na još viši nivo, ali neka to bude tajnovita poslastica.

 

Jedno je sigurno: Hajduk je tu, ide krupnim koracima napred i ne namerava da stane.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena