Yunet
 

Sport

Moto susret u Kuli počinje danas

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 10. jun 2022. • 00:00 •

Moto susret u Kuli počinje danas

 

 

 

KULA,10.06.2022- Bogat program ovog vikenda je u opštini Kula. Jedna od manifestacija koja je na programu, a koja počinje danas, jeste tradicionalni Moto susret. Predsednik Moto kluba „Kula“, Saša Ačanski, istakao je da je uspešna saradnja sa lokalnom samoupravom bitan, ako ne i glavni element uspeha i ugleda ove manifestacije u opštini Kula i šire: '' Posle dve godine pauze uz podršku Opštine i predsednika Damjana Miljanića danas počinju moto susret, prvo se očekuje dolazak gostiju. Za večeras se očekuje nastup benda  i druženje. Za sutra je zakazan defile kroz Kulu od jezera ka centru. Defile počinje oko 17 časova, a nakon toga je zakazan besplatan ručak za sve. Centralni deo sutrašnjeg dana obeležiće nastup benda ''Neverne bebe''.

 

Kao što je i navedeno, opština Kula je pokrovitelj Moto susreta već duži niz godina. Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić,  pohvalio je visok stepen društvene odgovornosti kod članova Moto kluba Kula i najavio je dalju saradnju sa njima, sa akcentom na bezbednost u saobraćaju i istakao kao najbitniji segment saradnje jeste da se motoristi uključuju u kampanju koja se tiče bezbednosti u saobraćaju, sa akcentom na decu. Učenici i profesori će se upoznavati sa bezbednim načinom učestvovanja u saobraćaju. Ova kampanja će se sprovoditi od početka školske godine i sprovodi se uz  saradnju Saveta za bezbednost u saobraćaju i Policije. Miljanić je istakao da su motoristi vrlo obazrivi učesnici saobraćaja, i da je vrlo važno povećati svest dece u saobraćaju.

Kada je u pitnju naredna saradnja vezana sa Moto susret, predsednik opštine vidi da će u budućnosti ovo postati jedan od centralnih događaja u našoj opštini.

Moto susret u Kuli nosi veoma veliki značaj kada je turistički aspekt u pitanju. Vladimir Stanković, direktor Turističke organizacije opštine Kula, rekao je nešto više o konceptu same manifestacije, a takođe je iskoristio priliku da najavi i sve ostale manifestacije koje ovog vikenda očekuju građane opštine Kula.

Moto susret u Kuli je manifestacija koja ima dugogodišnju tradiciju i koja privlači veliku pažnju gostiju, kako iz naše opštine, tako i iz naše države i regiona. Nema sumnje da će i ove godine Moto susret ispuniti očekivanja prisutnih.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena