Yunet
 

Sport

Naši fudbalski kolektivi odigrali prijateljske utakmice

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 18. jul 2022. • 00:00 •

Naši fudbalski kolektivi odigrali prijateljske utakmice

KULA,18.7.2022- Protekli vikend su naši fudbalski kolektivi iskoristili da kroz prijateljske utakmice provere šta su do sada uradili u pripremnom periodu.

Prvu proveru fudbaleri Hajduka, članovi Srpske lige su imali protiv novog člana Vojvođanske lige, ekipe Bratstva iz Prigrevice. Susret je završen bez golova, mada je bilo brojnih prilika da rezultat bude drugačiji. Ali, s obzirom da su pripreme praktično tek počele jasno je da strelci nisu podesili nišanske sprave, a ono što je najbitnije niko od igrača se nije povredio. Narednu proveru spremnosti fudbaleri Hajduka će imati u sredu, kada će odmeriti snage sa ekipom Obilića u Zmajevu.

U Crvenki su se sastali Crvenka i Polet iz Sivca. Pobedila je Crvenka sa 3:2. Zanimljiva provera u komšijskom odmeravanju snaga omogućila je prisutnim posetiocima da vide i po dva gola iskusnih Milana Subotića za domaćine i Nenada Vukašinovića za gostujući Polet. Konačan ishod utakmice postavio je Simić solo prodorom ,kada je zapaženi gostujući golman Zejak, bio nemoćan da ukroti precizan udarac  igrača domaćih. Narednu proveru spremnosti fudbaleri Crvenke će imati u nedelju protiv Preporoda iz Novog Žednika, dok će Polet, takođe u nedelju u Sivcu ugostiti Sutjesku iz Bačkog Dobrog Polja.

U Ruskom Krsturu su prijateljski susret odigrali domačin Rusin i Kula. Pobedio je Rusin sa 2:1. Golove su postigli Filip Vujović i Kočiš za Rusin, a Bortnik za Kulu. Fudbaleri Rusina će nardni prijateljski susret odigrati u sredu, kada će na svom terenu ugostiti ekipu Lipara, dok će Kula u nedelju biti gost Liparčana.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena