Yunet
 

Sport

Najava prijateljskih utakmica

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 22. jul 2022. • 00:00 •

Najava prijateljskih utakmica

KULA, 22.7.2022.- Predstojeći vikend fudbalski kolektivi iz naše opštine će iskoristiti da kroz prijateljske utakmice provere šta su do sada uradili u pripremnom periodu.

Srpskoligaš Hajduk 1912 će sutra na stadionu „Milan Sredanović“ ugostiti ekipu Soko iz Nove Gajdobre. Susret će početi u 18 časova.

Područni ligaš Crvenka će takođe sutra, na stadionu „Milorad Džomba“ dočekati ekipu Preporoda iz Novog Žednika. Susretu Crvenki će početi u 18 časova i 30 minuta. Fudbaleri Lipara, članovi  Somborske područne lige će u nedelju, na svom terenu odmeriti snage sa ekipom Obilića iz Zmajeva, a naš treći područni ligaš Rusin iz Ruskog Krstura će u nedelju gostovati u Silbašu, gde će od 18 časova odigrati prijateljski susret sa domaćinom „Našom zvezdom“.

Fudbaleri Kule, članovi Somborske međuopštinske lige prvi razred će u nedelju na Gederu, od 18 časova odigrati kontrolni susret sa Iskrom iz Kucure, dok će naš drugi predstavnik u toj ligi Polet u Sivcu dočekati Sutjesku iz Bačkog Dobrog Polja. Susret u Sivcu će u nedelju početi u 17 časova. Fudbaleri Mladosti, naš treći predstavnik u Somborskoj međuopštinskoj ligi prvi razred će u nedelju u Kruščiću odigrati prijateljski susret sa Kordunom iz Kljajićeva. Susret će početi u 18 časova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena