Yunet
 

Sport

Pripremne utakmice

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 1. avgust 2022. • 00:00 •

Pripremne utakmice

KULA, 1.8.2022.- I proteklog vikenda aktivni su bili naši fudbalski kolektivi koji su kroz prijateljske susrete proveravali šta je do sada urađeno u pripremnom periodu, jer trka za bodovima im počinje za dve sedmice.

Srpskoligaš Hajduk 1912 je na gostovanju u Turiji poražen od domaćina, ekipe Mladosti, sa 2:1. Gol za Hajduk postigao je Babić. Generalnu probu pred start naredne prvenstvene sezone fudbaleri Hajduka će imati u subotu, a protivnik na „generalci“ će im biti Vrbas.

Sva tri naša područna ligaša su čini se u dobroj formi. To potvrđuju rezultati kontrolnih utakmica. Crvenka je na svom terenu pobedila Hajduk iz Stapara sa 7:0, a golove su postigli Milan Subotić dva, a po jedan Simić, Čvokić, Marko Kerekeš, Jovanović i Petrić. Fudbaleri Crvenke će takozvanu generalnu probu imati protiv Bajše i Bajši. Rusin je u Ruskom Krsturu pobedio OFK Odžake sa 3:0, a strelci su bili Budinski, Pavlović i Holik. Narednog vikenda fudbaleri Rusina će učestvovati na turniru u Đurđevu, koji se igra u okviru Sportskih igara „Jaša Bakov“ , a na kojem će uz Rusin igrati još Bačka iz Đurđeva, Iskra iz Kucure i Jedinstvo iz Gospođinaca. Naš treći područni ligaš Lipar je na svom terenu pobedio Kulu sa 3:1. Dva gola za Lipar postigao je Ćovin, a jedan Šegan, dok je gol za Kulu postigao Janjić. Generalnu probu fudbaleri Lipara će narednog vikenda odigrati protiv subotičke Bačke, dok će fudbaleri Kule u nedelju gostovati u Kruščiću i odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Fudbaleri Poleta su juče u Sivcu pobedili Iskru iz Kucure sa 3:1. Strelci za Polet su bili Vukašinović, Mitar Varga i Romić. Sivčani će narednu proveru spremnosti imati u nedelju kada će ih u Bačkom Brestovcu ugostiti BSK. 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena