Yunet
 

Turizam

''Slatki dani u srcu Bačke'' i ove godine nadmašuje očekivanja

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 10. maj 2022. • 00:00 •

''Slatki dani u srcu Bačke'' i ove godine nadmašuje očekivanja

U organizaciji Opštine Kula, Turističke organizacije opštine Kula i lokalnih kompanija i preduzeća i ove godine će se tokom vikenda, 14. i 15. maja, održati spektakularna manifestacija ''Slatki dani u srcu Bačke''. Već godinama unazad ovom manifestacijom se ne promoviše samo Crvenka i opština Kula, već kroz raznovrstan spektakularan program promoviše se i industrija ovog naselja po kojoj je i Crvenka poznata.

Otvaranje ove manifestacije zakazano je za subotu od 11 časova nakon čega sledi program namenjen svim generacijama. Pored organizovanog upoznavanja mladih sa poznatim zvezdama Tik Toka, preko mažoretkinja i brojnih animacija i zabava ove godine organizovan je i ''Sweet stage'' na kojem će tokom dva dana nastupiti mnogobrojni bendovi- Dve gitare i bas, Vojvođanski bluz bend, Roy when you walk, Dinamika bend i čuveni bend  Griva.

Zvezda čiji će nastup svakako obeležiti prvi dan festivala je Marija Šerifović, pre koje će nastupiti i fantastična Tina Ivanović. Zvezda druge večeri festivala je nenadmašiva Dragana Mirković.

Za sve posetioce manifestacije „Slatki dani u srcu Bačke” kao i predhodnih godina  organizatori su obezbedili besplatan autobuski prevoz iz svih naseljenih mesta opštine Kula, a tačan raspored polaska možete pogledati na našim društvenim mrežama.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena