Yunet
 

Sport

Fudbal: Rezultati nakon odigranih utakmica

RTV OK • Redakcija RTV OK • 12. septembar 2022. • 11:54 •

Fudbal: Rezultati nakon odigranih utakmica

U okviru 5. kola Vojvodjaske lige grupa Istok koje je odigrano za dane vikenda, fudbaleri Poleta iz Idvora pobedili su u gostima ekipu Begej retulzatom 1:3. Polet je trenutno na 4. mestu i ima 11 bodova. U narednom 6. kolu koje je na programu 18. septembra fudbaleri iz Idvora dočekuju Proleter. Utakmica počinje u 16 sati.

5. kolo igralo se za dane vikenda i u okviru prve Južnobanatske lige. FK Dolina iz Padine je na domaćem terenu igrala je nerešeno sa ekipom Glogonj. Dolina je trenutno 12 na tabeli i ima 4 boda. U istoj ligi Spartak 1911 je pobedio u Jasenovu tamošnju ekipu Karaš, rezultat je bio 2 : 3. Spartak je trenutno sa 7 bodova na 8. mestu tabele. Uzdinska Unirea je u Grebencu izgubila od ekipe Vurturul rezultatom 3:2. Sa dva boda uzdinski fudbalski klub je trenutno na 15. mestu tabele. U novom 6. kolu 18. septembra Dolina igra u Uzdinu protiv Uniree a Spartak dočekuje Crvenu zvezdu iz Pavliša. Utakmice počinju u 16 sati.

U opštinskoj ligi Pančevo, Kovin, Kovačica, Opovo za dane vikenda odigrano je drugo kolo. Kovačička Slavija je na domaćem terenu savladala Borac iz Pločica rezultatom 2:1. Slavija je nakon drugog kola na 2. mestu na tabeli. U istoj ligi je Vojvodina iz Crepaja izgubila od Kolonije 4: 2. Fudbaleri iz Crepaje su trenutno 8. na tabeli. Pobeda iz Samoša izgubila je na domaćem terenu od ekipe Jedinstvo iz Dubovca. Rezultat je bio 0:9. Samošani su trenutno 9. na tabeli. U novom 3. kolu, 18. septembra u Crepaji domaća Vojvodina dočekuje Slaviju iz Kovačice, a Pobeda Samoš putuje u Pločice gde će se sresti sa tamošnjim Borcem. Utakmice počinju u 16 sati.

Tags: FudbalRezultati

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena