Yunet
 

Društvo

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje nove jezive pretnje Đilasovovog urednika predsedniku Vučiću

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 28. avgust 2021. • 10:30 •

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje nove jezive pretnje Đilasovovog urednika predsedniku Vučiću

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje tvitove tzv novinara i Đilasovog portparola Slaviše Lekića u kojima on poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Slaviša Lekić, urednik dokumentarnog serijala na televiziji N1, koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, uputio je novu opasnu pretnju i doslovno tražio metak za predsednika Srbije Aleksandra Vučića!  Lekić je izvukao iz konteksta izjavu novinarke Ljiljane Smajlović, koja je govoreći o reakcijama svetskih medija na izjavu Vučića u kojoj je naveo da “jedva čeka da mu isključe nalog, pa da bude novi Donald Tramp”, rekla da je predsednik Srbije najvećoj sili na svetu praktično poručio: “Evo, stojim ovde, pucajte!”

Jasno je da Lekić želi da u Vučića stvarno neko zapuca, što je samo nastavak jezivih pretnji koje su juče predsedniku uputili Đilasovi i simpatizeri njegove desne ruke, Marinike Tepić.  Podsetimo, Đilasovi internet plaćenici prvo su poželeli smrt predsedniku Vučiću, a potom na najsramniji način udarili na njegovu decu. Predstavnici bivšeg režima, čiji je glavni gazda Dragan Đilas, u svojoj mržnji prema Aleksandru Vučiću odavno su izgubili kompas. Boli ih što su ih građani prozreli, jer u svoje vreme nisu napravili ni metar železničkih koloseka čak ni onih iz doba kralja Milana, dok se danas grade pruge koje će prevoziti putnike brzinom od 200 km na čas. Više su voleli da novac stavjaju u svoj džep i odnose ga na Mauricijus, Švajcarsku i Hong Kong. Jasno je da njima smeta jaka Srbija i da bi sve dali da nas vrate u vreme podaništva, kada su strani ambasadori javno, u emisijama, diktirali unutrašnju i spoljnu politiku Srbiji, u vreme kada je Kosovo proglasilo jednostranu nezavisnost, u vreme kada je naša vojna oprema topljena i prodavana na kile. Jasno je da su  Đilasa, Šolaka i Jeremića građani davno prozreli jer im je  broj birača na niovu statističke greške. Možda je bolje da se podsete da se poverenje građana dobija ozdravljenjem domaće ekonomije, povećanjem plata i penzija, dovođenjem stranih investitora, otvaranjem fabrika i novih radnih mesta. Izbori se dobijaju na biralištima a građani Srbije jasno su pokazali da veruju, predsedniku Vučiću i njegovoj odgovornoj politici.

Menadžment RTV Pančevo i Dunav TV  suproststavlja se svakom obliku primitivizma u državi koja krupnim koracima korača ka davno zacrtanim ciljevima. Pozivamo na naglasniju osudu na sve napade koje predsednik Vučić  i njegova porodica trpe.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena