Yunet
 

Društvo

“Spartakus” stigao u dvorište Ekonomske škole

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 8. septembar 2021. • 11:40 •

“Spartakus” stigao u dvorište Ekonomske škole

Učenike Ekonomsko – trgovinske škole „Paja Marganović“ na početku školske godine u dvorištu je “dočekala” sprava za vežbanje „Spartakus“. Ova sprava je u Ekonomskoj školi zahvaljujući saradnji sa  Mašinskom školom “Pančevo”, sa ciljem da se obogati sadržaj slobodnih aktivnosti za decu.

Učenici Ekonomsko – trgovinske škole „Paja Marganović“ oduševljeni su „Spartakusom“, spravom za vežbanje koja se od ove godine nalazi u njihovom dvorištu. Kažu da na njemu osim toga što mogu da vežbaju, mogu da sede i da se druže.

Da ekonomija i sport idu zajedno, dokaz je i profesor ekonomske grupe predmeta, Ivan Panajotović, koji svakodnevno vežba. Osim toga on koristi i „Spartakus“ zajedno sa učenicima kada imaju slobodno vreme.

„Spartakus“ je u dvorište  Ekonomske škole stigao zahvaljujući saradnji sa Mašinskom školom Pančevo, čiji su profesori i učenici projektovali i napravili ovu spravu, kaže Nebojša Popovski, direktor Ekonomske škole.

Ekonomska škola i ove godine je popunjena, ima ukupno 7 odeljenja sa 30 učenika. Prema rečima direktora Nebojše Popovskog, primetno je da su se deca uželele škole i da imaju pojačano interesovanje za učenjem. 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena