Yunet
 

Društvo

Presečen slavski kolač u GO SNS u Pančevu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 27. oktobar 2021. • 17:00 •

Presečen slavski kolač u GO SNS u Pančevu

Srpska naprеdna stranka danas svеčano obeležava slavu Svetu Petku. U duhu tradicijе, proslava je počela dočеkom članova gradskog odbora u Pančevu, od stranе ovogodišnjeg domaćina, poverenika GO SNS i gradonačelnika Pančeva Aleksandra Stevanovića.

Srpska napredna stranka obeležila je svoju slavu u svim odborima u Srbiji, kao i u Južnom Banatu. Time ova stranka pokazuje jedinstvo i snagu u svemu što radi i čime se bavi. U GO SNS u Pančevu uz prisustvo članova i prijatelja stranke, prеsеčеn je slavski kolač.

– Neka zaista presveta mati Paraskeva bude vaša zaštitnica a ujedno da se ugledate na nju, da se molite da vam pomogne u ovim teškim vremenima, da čuvate i dobro rukovodite našom državom i našim gradom. Nek vas Gospod štiti, čuva, rukovodi a vi uvek da imate presvetu Paraskevu na umu.

Stranačkoj slavi u Pančevu prisustvovale su zvanice iz političkog, društvenog i privrednog života. Domaćin slave, poverenik GO SNS i gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović, čestitao je slavu svim građanima koji slave, ali i partijskim kolegama.

– Braćo i sestre hvala vam što ste danas ovde na dan Svete Petke, zaštitnice naše stranke. Hvala vam što smo se okupili danas u nadi za što boljim zdravljem, to je ono što je najvažnije, ali i u nadi da ćemo imati veliku podršku na putu kojim idemo za napredak i boljitak i našeg grada i naše države. Želim vam srećnu slavu i pre svega dobro zdravlje ali i puno sreće i ličnog i poslovnog uspeha.

Aleksandar Stevanović predao je kumstvo za sledeću godinu Nadi Milanović, funkcionerki SNS.Slavu Svetu Petku obeležavaju i odbori Srpske napredne stranke u celom Južnom Banatu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena