Yunet
 

Društvo

Nagrađeni najuspešniji učenici grada Pančeva

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. novembar 2021. • 12:00 •

Nagrađeni najuspešniji učenici grada Pančeva

Povodom Dana grada Pančeva 8. novembra u Gradskoj upravi priređena je dodela nagrada učenicima koji su ostvarili uspeh na državnim ili međunarodnim takmičenjima. Ove godine nagradu je zaslužilo 96 đaka, a grad Pančevo je za ove namene izdvojio 609 hiljada dinara.

Povodom Dana grada Pančeva, koji se obeležava 8. novembra, priređena je dodela nagrada učenicima koji su osvojili prvo, drugo ili treće mesto na državnim ili međunarodnim takmičenjima. Učenici kažu da je lep gest grada da organizuje događaje poput ovih, jer na taj način pokazuje da misle na njih.

Ova godina se razlikuje od prethodnih. Gradska većnica za obrazovanje, Tatjana Božič, ističe da su prvi put pored nagrada iz srpskog jezika, matematike, fizike, tehnologije i tehnike i nagrade za dve nove oblasti u kojima su učenici ostvarili izuzetne uspehe.

Kako ističe direktor Regionalno centra za talente „Mihajlo Pupin“, Dragoljub Cucić, ove godine je nagradu zaslužilo 96 učenika.

Gradska većnica, Tatjana Božić, čestitala je svim učenicima na osvojenim nagradama, ali i njihovim nastavnicima i roditeljima. Grad Pančevo pored 609 hiljada dinara izdvojenih u ove svrhu, izdvaja i značajna sredstva za opremanje škola u cilju motivisanja učenika. 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad