Yunet
 

Društvo

U Banatskom Novom Selu još novih pet asfaltiranih ulica

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. novembar 2021. • 19:20 •

U Banatskom Novom Selu još novih pet asfaltiranih ulica

U Banatskom Novom Selu danas su počeli radovi u pet ulica, dok je u prethodnom periodu selo dobilo 6.7 km asfalta. Grad Pančevo nastavlja rehabilitaciju puteva, dok je za 15 meseci na njegovoj teritoriji  rehabilitovana 91 ulica, tačnije 44,5 km puteva i 3 kilometra pešačkih staza.

Zahvaljujući projektu Javnog privatnog partnerstva, nastavlja se uređenje ulica na teritoriji grada Pančeva. Danas su počeli radovi na uređenju pet ulica u Banatskom Novom Selu. Prema rečima meštana ovog sela, nov kolovoz će im mnogo značiti.

Početak radova je danas posetila i gradska menažerka Maja Vitman, koja je istakla da je u predhodnom krugu urađeno oko 6.7 km asfalta, tačnije asfaltirane su ulice: Bratstva Jedinstva, Žarka Zrenjanina, Ulica JNA, Železnička ulica, Ulica Crepajski put, Ulica Mihaila Pupina i ulica 27. Marta.

Marijana Kesić, odbornica Skupštine grada Pančeva istakla je da zahvaljujući odgovornoj politici gradske vlasti, Banatsko Novo Selo je u prethodnom periodu dobilo više od 11 km puteva.

Pored radova u Banatskom Novom Selu, radi se i u ostalim naseljenim mestima na teritoriji grada, istakla je Maja Vitman.

Grad Pančevo može da se pohvali izuzetnom saradnjom sa svim mesnim zajednicama kao i sa građanima, a iz te saradnje proističu dobri rezultati. Maja Vitman je istakla da će grad ravnomernim ulaganjem obezbediti sredstva za nastavak radova i u sledećoj godini.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena