Yunet
 

Društvo

Projektom javno-privatnog partnerstva Dolovo dobilo 6 kilometara puteva

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 17. novembar 2021. • 19:49 •

Projektom javno-privatnog partnerstva Dolovo dobilo 6 kilometara puteva

Grad Pančevo nastavlja rehabilitaciju puteva na teritoriji grada. Danas su asfaltirane tri ulice u Dolovu, tačnije Trg Oslobođenja, Svetozara Markovića i Ulica Borisa Kidriča. U prvom krugu radova asfaltirane su četri ulice ukupne dužine oko 4 km.

Zahvaljujući projektu javnog privatnog partnerstva Dolovo je dobilo 6 kilometara puteva. Meštani ovih ulica dugo godina nisu imali asfalt, a kako kažu, sada će moći mnogo lakše da funkcionišu.

Radove na asfaltiranju ulica posetila je i gradska menadžerka Maja Vitman koja je istakla da grad Pančevo ima dobru saradnju sa Mesnom zajednicom Dolovo i da će zajedno doprineti stvaranjem boljih uslova za život u ovom selu.

Dolovo je jedno od najvećih sela po površini i ima 52 ulice. Ulice su duge po nekoliko kilometara i zbog toga je veoma bitno da asfalt dobiju i ulice na obodu sela kako bi se lakše odvijao saobraćaj, istakla je Jovana Radonjin, član saveta MZ Dolovo.

Pored Dolova, radovi se realizuju i u drugim selima sa teritorije grada, istakla je Maja Vitman.

U Dolovu kreću radovi na uređenju atarskih putevi, a završavaju se radovi na vrtiću dodaje Maja Vitman.

Gradska menadžerka je istakla da ulaganjem u putnu infrastrukturu građani dobijaju željeni asfalt, koji im je itekako nedostajao. Smatra da još mnogo toga treba da se uradi, ali dodaje da je veoma zadovoljna postignutim rezultatima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad