Yunet
 

Društvo

Predstavljen javnosti Plan razvoja grada Pančeva 2022 – 2028

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 23. novembar 2021. • 12:41 •

Predstavljen javnosti Plan razvoja grada Pančeva 2022 – 2028

Projekat izrade Plana razvoja Grada Pančeva 2022-2028 sufinansiran je sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu. Odluka o izradi Plana razvoja Grada Pančeva od 2022-2028. usvojena je na Skupštini održanoj 2.aprila ove godine.

Odluka o izradi Plana razvoja Grada Pančeva od 2022-2028. usvojena je na Skupštini održanoj 2.aprila ove godine. Predsednik Koordinacionog tima je gradonačelnik Aleksandar Stevanović, a zamenik Maja Vitman.Ovom prilikom gradska menadžerka Maja Vitman je na prezentaciji održanoj tim povodom rekla da je važno da građani znaju da se trenutno radi aktivno na izradi najvažnijeg plana i ovim putem ih pozvala da aktivno učestvuju.  Fokus grupe zakazane su za 29. novembar u 6 oblasti planiranja, rekla je Maja Vitman, gradska menadžerka.

Do sad je urađena obuka svih učesnika ovog zahtevnog projekta, Koordinacionog tima za izradu Plana razvoja Grada Pančeva 2022-2028, uz podršku konsultantskog tima, koji čine Business Development Solutions Consaltning doo i Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu.

U prethodnom periodu izvođenjem velikih infrastrukturnih radova, rekonstrukcijom ulica u gradu i selima projektom javnog privatnog partnerstva, realizacijom projekta autotransportnog preduzeća građani imaju bolje uslove.

Tema današnjeg obraćanja bila je upućivanje javnosti o utvrđivanju tematskim grupama  kao i poziv za učešće. Projekat izrade Plana razvoja Grada Pančeva 2022-2028 sufinansiran je sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad