Yunet
 

Društvo

Brojne aktivnosti vojske u kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 25. novembar 2021. • 14:08 •

Brojne aktivnosti vojske u kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović“

Pukovnik Goran Roganović, komandant garnizonskog mesta Pančeva u kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović“, osvrnuo se na brojne aktivnosti vojske u prethodnoj godini, ali i pozvao mlade da se prijave na dobrovoljno služenje vojnog roka.

Protekla godina u kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović“ u Pančevu bila je ispunjena brojnim aktivnostima. Između dva praznika, Dana kopnene vojske „16. novembra“ i Dana prve brigade kopnene vojske kojoj 11. pešadijski bataljon Pančeva pripada, jedinica pančevačke vojske i vojske Srbije organizovala je vežbovne aktivnosti u cilju priprema za odbranu Republike Srbije, istakao je komandant garnizonskog mesta Pančeva, pukovnik Goran Roganović.

Pored ovih značajnih aktivnosti, pančevački bataljon organizovao je i jednu već tradicionalnu vežbu „Komšije 21” na kojoj su se pripadnici naše vojske uvežbavali sa njihovim  kolege iz Mađarske i pripadnicima Nacionalne garde Ohaja. Pukovnik Goran Roganović ističe da ni tu nije kraj aktivnostima naših vojnika.

Komandant garnizonskog mesta Pančevo pozvao je mlade i zainteresovane da se prijave za dobrovoljno služenje vojnog roka koje dolazi uz brojne beneficije i mogućnosti napredovanja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena