Yunet
 

Društvo

Svi putevi prohodni, u Pančevu četvrti stepen pripravnosti

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 11. januar 2022. • 04:47 •

Svi putevi prohodni, u Pančevu četvrti stepen pripravnosti

Ekipe zimske službe neprestano su na terenu, s obzirom da sneg pada već drugi dan za redom. Saobraćaj se odvija nesmetano, putevi i prilazi ustanovama se čiste redovno. Naplate parkiranja neće biti ni danas. Tokom noći i jutra zaposlene u Zimskoj službi obišla je gradska menadžerka Maja Vitman sa saradnicima.

Sneg neprestano pada već više od dva dana.

Agilnošću gradske vlasti i nadležnih službi u Pančevu sav posao na čišćenju snega se odvija redovno, po planu i bez problema.

Obilazeći tokom noći i jutra rad Zimske službe, gradska menadžerka Maja Vitman uverila se na terenu da je situacija pod kontrolom, da su svi putni pravci prohodni i da se javno saobraćaj odvija normalno. Istovremeno, aplovala je svim učesnicima u saobraćaju da budu oprezni.

Ni u jednom trenutnku nije bilo problema niti kašnjenja javnog prevoza što gradskog, što medjumesnog.

Kao i prethodnih dana, zaposleni u pančevačkoj „Higijeni“ redovno čiste površine za koje je ovo preduzeće nadležno. Naplate parkiranja neće biti ni danas.

Radnici JKP “Zelenilo” čiste sneg sa površina za koje je ovo preduzeće nadležno. Čiste se groblja, Pijace, Narodna bašta.. Ekipe Zimske službe od početka padavina neprestano su na terenu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad