Yunet
 

Društvo

Gradska menadžerka Maja Vitman i noćas sa dežurnima u Zimskoj službi

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 12. januar 2022. • 07:47 •

Gradska menadžerka Maja Vitman i noćas sa dežurnima u Zimskoj službi

Zimska služba angažovana je proteklih dana svih 24 sata, kako bi se očistile ulice prvog  i drugog prioriteta kako u gradu tako i u selima. Tokom noći radnike  u Zimskoj službi obišla je Maja Vitman, gradska menadžerka koja je želele da se uveri kakvo je stanje na putevima.

Zimska služba se nalazi u 4 stepenu dežurstva. 11 vozila angažovano je na čišćenju puteva u gradu i naseljenim mestima. Vozač kamiona Milivoje Aleksić radi bez prekida, da bi ulice sve bile čiste. On je istakao da vozači imaju razumevanja za one koji neumorno čiste sneg.

Gradska menadžerka Maja Vitman obišla je prvo radnike u autobazi, kao i one koji su angažovani na čišćenju puteva i uverila se da Zimska služba agilno obavlja svoj posao.

Pored kamiona koji su angažovani na čišćenju  snega, u autobazi Zimske  službe nalazi se još vozila koja će biti upotrebljena eventualno u slučaju  snežnih nanosa i jačih padavina.

Redovno se prati vremenska prognoza. Nadležni kažu da su  spremni za hladne dane, kao i za nove snežene padavine.

Putevi su očišćeni  i prohodni, ali i vlažni. Zato u Zimskoj službi apeluju na vozače  da  voze u skladu sa vremenskim prilikama i situacijom na saobraćajnicama.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena