Yunet
 

Društvo

Predsednik Vučić: Aljbin Kurti je rešio da napadne Srbe

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. mart 2022. • 19:26 •

Predsednik Vučić: Aljbin Kurti je rešio da napadne Srbe

FOTO: Instagram printscreen: buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je predsednik privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti rešio da napadne Srbe, da je pogazio Briselski sporazum i da želi da sruši mir na KiM, naglasivši da će Srbija biti uvek uz svoj narod.

„Poštovani Srbi, po nalogu Aljbina Kurtija smenjena je danas iz kosovskih institucija sprski sudija Ljiljana Stevanović. Za ujutru je pripremljena smena svih srpskih komandira, policajaca koji su bili na Sednici saveta za nacionalnu bezbednost u Beogradu.

Aljbin Kurti je resio da napadne Srbe, Briselski sporazum je pogažen i po njegovoj volji i volji onih koji ga štite, Briselski sporazum više ne postoji““, poručio je Vučić na Instagram nalogu ““buducnostsrbijeav““.

Takođe je rekao da je „Aljbin Kurti taj koji hoće da sruši mir na KIM, on je taj koji ovim odlukama želi da napadne srpski narod svuda gde on živi i na jugu i na severu KIM“.

„Srbija želi da se sačuva mir i zbog toga upozoravamo i zemlje Kvinte i međunarodnu zajednicu. Moja poslednja poruka je šta god činili, Srbija će biti uz svoj narod“, poručio je Vučić.

Izvor: Tanjug

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena