Yunet
 

Društvo

Mladenović: SNS brine o penzionerima

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 26. mart 2022. • 21:41 •

Mladenović: SNS brine o penzionerima

Da SNS nastavlja da brine o našim najstarijim, dokazuju mnoga dela, ne samo na republičkom već i na lokalnom nivou. Marko Mladenović, kandidat za narodnog poslanika na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ i član Predsedništva SNS-a, odazvao se pozivu Gradskog udruženja svih penzionera Pančeva i proveo dan u društvu naših najstarijih sugrađana na Čardaku.

Prilikom posete Čardaku, na Deliblatskoj peščari, Marko Mladenović kandidat za narodnog poslanika na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ i član Predsedništva SNS-a, kako kaže, uživao je u vremenu provedenom sa našim najstarijim sugrađanima, a osmeh na njihovim licima govori više od reči.

Mladenović kaže da se njemu novo rukovodstvo Gradskog udruženja svih penzionera Pančeva, zbog velikih problema u radu obratilo za pomoć. Zahtev je bio da im se pomogne u institucionalnom povezivanju i omogući nesmetano obavljanje aktivnosti.

Pored povećanja penzija, bolje zdravstvene zaštite, pomoći institucijama i udruženjima, briga o našim najstarijim sugrađanima podrazumeva omogućiti im i trenutke za uživanje u prirodi, putovanjima, kaže Mladenović. Dodao je da SNS svojim delima dokazao da je briga o našim najstarijima jedan od prioriteta, kako na republičkom tako i na lokalnom nivou, a tako će biti i u buduće!

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena