Yunet
 

Društvo

MŠ “Jovan Bandur” dobila diplomu sa zlatnom medaljom za izuzetne pedagoške aktivnosti

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 28. mart 2022. • 17:00 •

MŠ “Jovan Bandur” dobila  diplomu sa zlatnom medaljom za izuzetne pedagoške aktivnosti

Na međunarodnom sajmu obrazovanja Muzička škola “Jovan Bandur” iz Pančeva dobila je diplomu sa zlatnom medaljom za izuzetne pedagoške aktivnosti. Ovo priznanje škola je dobila između ostalog I zato što je uspela da otvori odeljenja u Banatskom Novom Selu, Starčevu I Jabuci.

Međunarodni sajam obrazovanja održan je početkom marta u Novom Sadu, a muzička škola “Jovan Bandur” dobitnik je velike zlatne medalje za kvalitet ustanove, kaže Mihajlo Jović, direktor ove obrazovne ustanove. Ističe da zaposlenim ovo priznanje mnogo znači I da je ono plod velikog rada u predhodnom periodu.

Poslednjih godina Muzička škola beleži povećanje broja dece koja su se upisala u osnovnu ali I u srednju školu. Trenutno, škola ima 592 đaka, naglašava Jović.

Novina od naredne školske godine u Muzičkoj školi „Jovan Bandur“ je I odsek za muzičku produkciju i dizajn zvuka. Ove godine će nov odsek, koji traje 4 godine, moći da upiše 8 đaka, koji će imati opšte, ali i stručne predmete za produkciju i dizajn zvuka, a posebna pažnja biće usmerena ka praktičnoj nastavi u samoj školi.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad