Yunet
 

Društvo

Vulin cestitao Dan policije Republike Srpske

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. april 2022. • 10:45 •

Vulin cestitao Dan policije Republike Srpske

Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin čestitao je Dan policije Republike Srpske ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču.

„Obeležavanje dana kada je uspostavljena policija Republike Srpske je povod da se setimo nesebične žrtve 782 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji su svoje živote zauvek ugradili u njene temelje. Uloga policije Republike Srpske u Odbrambeno-otadžbinskom ratu je nemerljiva, a plodove vaše borbe uživaju i generacije koje posle nas dolaze“, navodi se u čestitki ministra Vulina.

„Uveravam Vas da će Republika Srpska u rukovodstvu Republike Srbije uvek moći da pronađe oslonac onda kada je teško, ali i onda kada je neophodno unapređivati kapacitete bezbednosnih institucija Republike Srpske, na korist svim Srbima gde god živeli. Još jednom Vam čestitam Dan policije Republike Srpske i želim da kao i svih prethodnih decenija ljubomorno čuvate stečenu slobodu, na ponos čitavog srpskog naroda“, stoji u čestitki ministra Vulina.

Izvor: MUP

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad