Yunet
 

Društvo

Učenici OŠ „Isidora Sekulić“ na prijemu kod gradonačelnika

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 8. april 2022. • 17:51 •

Učenici OŠ „Isidora Sekulić“ na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović u svom kabinetu, ugostio je 7-oricu učenika OŠ „Isidora Sekulić“, koji su pronašli torbicu i vratili je vlasnici. Poručio im je da je ponosan na njih i poklonio im „Monografiju grada Pančeva“ u znak sećanja na ovaj susret.

Učenici OŠ „Isidora Sekulić“, Ognjen Anđelković, Mihajlo Belić, Milan Dragosavac, Aleksa Pejičić, Miloš Grabovac, Luka Tomašević i Vladan Savić, u neposrednoj blizini školskog dvorišta, pronašli su žensku torbicu. Kažu da su odmah znali šta treba da urade. Kada su je otvorili ugledali su novčanik i telefon. Želeli su da je odnesu u obližnji Prekršajni sud, ali u tom trenutku ugledali su policajca.

O ovom događaju, kao i o planovima za budućnost učenici su razgovarali sa gradonačelnikom Pančeva Aleksandrom Stevanovićem. On im je poručio da je ponosan na njih, jer su pokazali da znaju šta su prave životne vrednosti. Pohvalio je i roditelje, kao i školu koja ih uči da budu odgovorni, plemeniti i humani.

Gradonačelni Stevanović na svečanom prijemu istako je da ovi učenici zaslužuju čistu 5 iz ljudskosti. Rekao je da je veoma srećan što je imao priliku da ih ugosti i razgovara sa decom čiji primer treba da slede svi. Kao uspomenu na ovaj susret poklonio im je „Monografiju grada Pančeva“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena