Yunet
 

Društvo

Takmičenje „Šta znaš o saobraćaju“ u OŠ „Miroslav Mika Antić“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 10. april 2022. • 14:19 •

Takmičenje „Šta znaš o saobraćaju“ u OŠ „Miroslav Mika Antić“

U OŠ „Miroslav Mika Antić“ održano je Opštinsko takmičenje u saobraćaju pod nazivom „Šta znaš o saobraćaju“. Takmičenje je održano u tri kategorije A ,B, i C.

Na Opštinskom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju“, održanom u OŠ “Miroslav Mika Antić”, učestvovalo je sedam osnovnih škola. Đaci su bili podeljeni u tri kategorije, svaku kategoriju činili su jedan par, dečak i devojčica. Takmičenje se sastojalo iz dva dela. Učenici su prvo polagali testove, a zatim biciklima pokazali svoje praktično znanje na poligonu koji se boduju, istakla je direktorka OŠ „Miroslav Mika Antić“ Dragana Krstić.

Učenici OŠ „Miroslav Mika Antić“ pripremali su se za ovo takmičenje dve nedelje. Veliku pomoć pružili su im nastavnici, a kako kažu, ovo je prvi put da učestvuju na ovom takmičenju i očekuju dobre rezultate.

Pored znanja koje učenici stiču u školi u sklopu redovnih aktivnosti, oni su u prilici da na ovakvim takmičenjima unaprede znanja iz ove oblasti. Na kraju direktorka je zaključila da će najuspešnije učenike na kraju ciklusa ovog takmičenja grad nagraditi.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad