Yunet
 

Društvo

Rekonstruisan objekat Doma penzionera u Glogonju

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 18. april 2022. • 16:34 •

Rekonstruisan objekat Doma penzionera u Glogonju

Obnovu Doma penzionerau Glogonju, uz podršku loklane samouprave, realizovala je Gradska stambena agencija Pančevo. Vrednost radova iznosila je 4,5 miliona dinara. Zahvaljujući urađenom, kaka kažu u seoskom Udruženju penzionera, broj njihovih članova značajno je uvećan.

Na radost zaposlenih i penzionera u Glogonju prostorije u kojima se okupljaju kompletno su rekonstruisane. Na zgradi Doma penzionera zamenjena je krovna konstrukcija i urađena fasada. Zamenjena je stolarija i renovirana kompletna unutrašnjost objekta. Takođe su rekonstruisana su i dva sanitarna čvora.

Najstariji stanovnici Glogonja ponovo mogu da se okupljaju i druže u svojim prostorijama, kaže Srećan Krstić, predsednik seoskog Udruženja penzionera. Krstić ističe da im Grad Pančevo i MZ pružaju veliku podršku u radu, kao i JKP iz Glogonja, koje im pomaže u održavanju.

Obnovu Doma penzionerau Glogonju realizovala je Gradska stambena agencija Pančevo. Nenad Rakić, direktor ove agencije ističe da je pre rekonstrukcije objkekat bio nebezbedan za boravak.

Gradska stambena agencija Pančevo u saradnji sa gradskom upravom, kako navodi Rakić, u protekle 3 godine realizovala je projekte rekonstrukcije 12 objekata u javnoj svojini grada. Ove godine pored Dom penzionera u Glogonju, radovi su izvođeni i na kapeli u Kačarevu i vrtiću u Jabuci, dodao je Rakić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena