Yunet
 

Društvo

Održan Sajam obrazovanja za osmake

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 28. april 2022. • 16:48 •

Održan Sajam obrazovanja za osmake

Sajam obrazovanja na kojem su svoje obrazovne profile predstavile sve srednje škole sa teritorije Pančeva održan je u Tehničkoj školi „23.maj“ u Pančevu. Veliki broj učenika najviše se zadržao kod štandova gde su mogli da se i praktično uvere u to šta ih očekuje u budućoj srednjoj školi.

U Tehničkoj školi „23. maj“ u Pančevu održan je Sajam obrazovanja na kojem su srednje škole iz našeg grada budućim srednjoškolcima predstavile svoj rad. Predstavljanje novih obrazovnih profila, zanimljivih eksponata, ali pre svega prenošenje iskustava učenicima osmih razreda – osnovne su ideje I ovogodišnjeg Sajma obrazovanja .

Sajam obrazovanja je namenjen učenicima osmog razreda osnovnih škola. Na Sajmu je svaka od srednjih škola na kreativan i učenicima interesantan način, predstavila svoje obrazovne profile, a u cilju lakšeg I uspešnijeg opredeljivanja prilikom predstojećeg upisa u srednju školu.

Na Sajmu su se predstavile sve srednje škole iz Pančeva: Tehnička škola „23.maj”, Gimnazija „Uroš Predić”, Ekonomsko – trgovinska škola „Paja Marganović”, Elektrotehnička škola „Nikola Tesla”, Medicinska škola „Stevica Jovanović”, Mašinska škola „Pančevo” I Poljoprivredna škola „Josif Pančić”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad