Yunet
 

Društvo

U ŠOSO ,,Mara Mandić“ izabrani najbolji cvećari u Srbiji

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 12. maj 2022. • 17:59 •

U ŠOSO ,,Mara Mandić“ izabrani najbolji cvećari u Srbiji

U Školi za osnovno i srednje obrazovanje ,,Mara Mandić“ održano je 15. Republičko takmičenje smera srednje škole Cvećar-vrtlar. Takmičenje su svečano otvarile Silvana Pavlović predsednica zajednica škola za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju i invaliditetom Republike Srbije i većnica za obrazovanje grada Pančeva Tatjana Božić. Nakon toga učenici su pristupili teorijskim delu takmičenja.

:Škola za osnovno i srednje obrazovanje ,,Mara Mandić“ bila je domaćin 15. republičkog takmičenja u kome su se učenici srodnih škola cele Srbije takmičili za najboljeg Cvećara – Vrtlara. Učestvovali su đaci iz 7 škola koji su prvo prošli test znanja, a nakon toga pristupili izradi praktičnih radova.

Ovo takmičenje svečano su otvorile Silvana Pavlović, predsednica zajednica škola za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju i invaliditetom Republike Srbije i većnica za obrazovanje grada Pančeva Tatjana Božić.

Pre proglašenja pobednika učesnici takmičenja su posetili Narodnu baštu, imali organizovan vožnju brodićem, a njihovi nastavnici složili su se da je upoznavanje i razmena iskustva naveća vrednost ovakvih okupljanja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad