Yunet
 

Društvo

Klub za stara i odrasla lica obeležio slavu Svetog Vasilija Ostroškog

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 13. maj 2022. • 20:00 •

Klub za stara i odrasla lica obeležio slavu Svetog Vasilija Ostroškog

Klub za stara i odrasla lica sa svojim članovima obeležio slavu, Svetog Vasilija Ostroškog. Tim povodom organizovali su slavlje i svečani ručak.

Klub za stara i odrasla lica iz Pančeva sa svojim članovima, proslavio je slavu Sveti Vasilije Ostroški. Zbog epidemiološke situacije, u jednom periodu neke aktivnosti su bili obustavljene, ali sada se sa velikim zadovoljstvom vraćaju i raduju starim i novim aktivnostima, ističe direktorka Tanja Lukić.

Ovaj datum je bio prilika da se naši sagovornici prisete koliko je klub bitan za društveni život starih i odraslih osoba našeg grada. Grad Pančevo od 1975. godine vodi institucijalnu brigu o njima. Veliki broj socijalnih programa koji postoje ostvaruju se preko klubova , ističe Milenko Čučković, većnik za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku.

Rukovodstvo kluba je zajedno sa zaposlenima i članovima, priredilo svečanost sa tamburašima i bogatom slavskom trpezom. Organizacija nije bila laka, ali uz volju, trud, posvećenost i zajednički rad sve je moguće, zaključila je direktorka Tanja Lukić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad