Yunet
 

Društvo

Jabučani ponovo pokrenuli manifestaciju „Prolećni ručak”

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. maj 2022. • 14:20 •

Jabučani ponovo pokrenuli manifestaciju „Prolećni ručak”

MZ Jabuka u saradnji sa lokalnim udruženjima organizovala je manifestaciju „Prolećni ručak“ na izletištu Skela na obali Tamiša. Druženje prisutnih ulepšala je i viožnja katamaranom, koju je omogućila Turistička organizacija Pančevo.

Posle dve godine pauze zbog pandemije korona virusa, MZ Jabuka, lokalna udruženja i privrednici ponovo su oživeli manifestaciju „Prolećni ručak“. Na petoj po redu jabučkoj „prolećnoj trpezi” našli su se brojni specijaliteti, a za poslastice i ovoga puta bile su zadužene članice Udruženja žena „Zlatna jabuka”.

Gost manifestacije bio je i Marko Mladenović, narodni poslanik iz ovog mesta. On je istakao da je MZ Jabuka našla veoma lep način da se zahvali lokalnim udruženjima koja značajno doprinose zajednici.

Druženje Jabučana na izletištu Skela, na obali Tamiša ulepšala je i vožnja katamaranom.

Slobodan Ilić, predsednik Saveta MZ Jabuka podsetio je da je na izletištu Skela, prošle godine organizovano i druženje za učesnike i goste manifestacije “Susreti sela Srbije”, kada je Jabuci dodeljena prva nagrada za razvitak sela preko 5.000 stanovnika. Napomenuo je da su i tada udruženja pomogla da se priredi gozba za više od 200 gostiju iz cele zemlje.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena