Yunet
 

Društvo

55. rođendan ŠOSO „Mara Mandić“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 19. maj 2022. • 15:32 •

55. rođendan ŠOSO „Mara Mandić“

ŠOSO ‚‚Mara Mandić“ ove godine slavi svoj 55. rođendan. Učenici i nastavnici su za proslavu pripremili radionice u kojima su učestvuju sve osnovne škole iz Pančeva.

Ove godine ŠOSO ‚‚Mara Mandić“ slavi svoj 55. rođendan koji su nastavnici zajedno sa učenicima proslavljaju kroz mnoštvo zanimljivih radionica. Radionicu ‚‚Na krilima proleća“ koja se održala u Narodnoj bašti, osim učenika iz ŠOSO Mara Mandić, posetili su i učenici OŠ ‚‚Jovan Jovanović Zmaj“. Tema ove radionice su bili leptiri i mace koje su učenici zajedno slikali i ukrašavali.

Školu trenutno pohađa 198 učenika koje sa velikim strpljenjem i ljubavljuju uči osoblje ove škole. Kako kaže direktor ove ustanove, Goran Vladič, za decu sa poteškoćama u razvoju mnogo je važno da poseduju mesto na kome su prihvaćeni i koje može da im pomogne u daljem napretku.

U petak 20. maja u 12 sati u centralnom paviljonu u Narodnoj bašti biće organizovana završna priredba. Nakon toga autorima najboljih radova sa konkursa “Moja magična škola”će biti dodeljene nagrade.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad