Yunet
 

Društvo

Tradicionalna 11. dodela Naxi nagrada

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 17. jun 2022. • 11:00 •

Tradicionalna 11. dodela Naxi nagrada

Tradicionalna 11. dodela Naxi nagrada odrzana je u Pozorištu na Terazijama u Beogradu. Cuvenu manifestaciju i ovog puta podrzale su i uvelicale mnogobrojne poznate javne ličnosti iz sveta muzike, filma i mode. Među mnogobrojnim zvezdama našli su se Sergej Ćetković, Džiboni, Ana Stanić, Dušan Svilar i mnogi drugi.

11. dodelu nagrada „Naxi zvezda” otvorila je glumica Jelena Gavrilović, koja je na odusevljenje mnogih zapevala i podsetila na muzičke velikane koji su nas napustili.

Potom je usledila i dodela nagrada, na kojem je najprestižnije radijsko priznanje „Naxi zvezda” dobilo ovogodišnje laureate. Velikim brojem glasova slušalaca, jedne od najpopularnijih beogradskih radio stanica, izabrani su najbolji u 5 kategorija: pevač, pevačica, pesma, album i koncert. I to nije sve! Urednički kolegijum „Naxi radija“ dodelio je dva specijalna priznanja.

Vlasnica i glavna urednica „Naxi radija“ Maja Rakovic istakla je u izjavi za RTV Pancevo znacaj ove tradicionalne radijske nagrade koju su podrzale mnogobrojne popularne licnosti sa nase javne scene. Maja Rakovic ekskluzivno nam je otkrila tajnu uspeha dugogodisnjeg uspesnog opstanka na radijskom nebu

„Naxi zvezda”, kao prestižna radijska nagrada, koja je postala sinonim za negovanje kvalitetne pop muzike, i naredne godine obradovace I nagradice najbolje! Dragi slusaoci, vi ste na potezu!

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad