Yunet
 

Društvo

Otvoreni bazen u Pančevu počeo da radi

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 21. jun 2022. • 11:00 •

Otvoreni bazen u Pančevu  počeo da radi

Otvoreni bazen u Pančevu počeo je da radi tokom proteklog vikenda. Za sada nema velikih gužvi, naglašavaju nadležni u JKP Mladost. Bazen radi svakog dana od 10 do 18 sati, a cena karte je ista kao prošle godine 150 dinara za odrasle, a za decu straiju od pet godina 105 dinara.

Mnogi Pančevci će tokom letnjih vrućina spas naći na otvorenom bazenu. Ovih dana ima nešto manje kupača, jer škole još rade. Posetioci kažu da su zadovoljni i da će rado dolaziti tokom leta.

Inače, otvoreni bazen počeo je ove godine da radi nešto ranije zbog izuzetno toplog vremena za ovo doba godine. Bazen je spremno dočekao kupače, a nadležni naglašavaju da se ispravnost vode redovno kontroliše.

Kao i svake godine spasioci će voditi računa o bezbednosti kupača. Oni naglašavaju da određena pravila na bazenu moraju da se poštuju, pre svega zbog bezbednosti.

Bazen radi svakodnevno za gradjane od 10 do 18 sati, dok su rani jutarnji I večernji termini rezervisani za treninge odredjenih sportskih klubova. Inače, ovih dana počeće I redovan servis zatvorenog bazena, najavljuju u JKP Madost.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad