Yunet
 

Društvo

Šajka plovi Dunavom iz Kovina

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 28. jun 2022. • 19:59 •

Šajka plovi Dunavom iz Kovina

Turistička organizacija Opštine Kovin obogatila je turističku ponudu, kupovinom šajke, koja posetioce vozi u obilazak Dunava. Plovidba Dunavom se zakazuje preko Turističke organizacije, kaže za RTV Pančevo Divna Kirilov – direktorka Turističke organizacije Kovin.

Tokom protekle nedelje Turisitčka organizacija Opštine Kovin organizovala je promotivne vožnje šajkom, koja je nedavno kupljena i koja će tokom sezone zainteresovane prevoziti od Kovina do tvrđave u Smederevu, Ramske tvrđave ili Kostolca. Zainteresovani informacije mogu dobiti na sajtu Turističke organizacije ili na broj telefon 0 060 041 70 30.

Kovin ima izuzetnu turističku ponudu. U neposrednoj blizini su dva rezervata prirode, koja pružaju dosta onima koji odluče da ovde provedu aktivan odmor.

Tokom jula i avgusta u Kovinu najavljuju bogat program. Biće organizovano kovinsko kulturno leto, sa velikim brojem koncerata, nastupa kulturno umetničkih društva, književnim večerima, a krajem jula Kovinci će obeležiti i slavu. Sve informacije mogu se naći na sajtu Turističke organizacije i Centra za kulturu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad