Yunet
 

Društvo

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se sa rukovodiocima kompanije NIS Novi Sad

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 14. jul 2022. • 11:25 •

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se sa rukovodiocima kompanije NIS Novi Sad

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas u sedištu Ministarstva sa rukovodiocima kompanije NIS Novi Sad.

Na sastanku je istaknuta vrlo dobra saradnja Ministarstva unutrašnjih poslova sa predstavnicima kompanije NIS, a posebno u proteklih godinu i po dana.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je jedan od prioriteta Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića bezbedno i stabilno snabdevanje srpskog stanovništva ne samo osnovnim životnim namirnicama, već i gasom, naftom i električnom energijom, te da su naftna postrojenja pod posebnom pažnjom policije i očuvanje visokog nivoa bezbednosti naftnih postrojenja.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je da se protiv naše države vodi specijalni rat i da zbog lažnih dojava o bombama kontradiverzioni timovi MUP-a Srbije obavljaju preventivne preglede i u objektima NIS-a kako naftna industrija ne bi prestajala sa radom.

Generalni direktor kompanije NIS Kiril Tjurdenjev pohvalio je rad pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Jedinice za bezbednost na rekama, koja je osnovana po naredbi ministra Vulina, i njihovu borbu na suzbijanju i sprečavanju krijumčarenja akcizne robe na rekama, pre svega nafte i naftnih derivata.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad