Yunet
 

Društvo

Pančevačka kancelarija za mlade dobila dva nova koordinatora

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 3. avgust 2022. • 15:30 •

Pančevačka kancelarija za mlade dobila dva nova koordinatora

Pančevačka kancelarija za mlade ponovo ima koordinatore. Na javnom konkursu koji je sproveden u junu izabrana su dva nova koordinatora.

Grad Pančevo dodatno unapređuje omladinsku politiku tako što je našao prostora za dva nova koordinatora. Na nedavnom konkursu za rad u kancelariji za mlade javilo se 6 kandidata, a komisija je odlučila da su Jovana Radonjić i Denira Prajdić najbolja rešenja. Kako navodi Marija Jević, članica gradskog veća za kulturu i omladinu koordinatorke su već počele sa radom.

Grad Pančevo dodatno unapređuje omladinsku politiku tako što je našao prostora za dva nova koordinatora, rekla je Marija Jević, članica gradskog veća za kulturu i omladinu.

Pokrenuta je i inicijativa za izradu plana za mlade od 2023 do 2025 godine, koja se naslanja na nacionalnu strategiju za mlade. To je, kako navode iz kancelarije, prvi korak ka planiranju budućeg rada ovog resora.

Saradnja sa NVO je nešto što se pokazalo kao dobra praksa u svetu. Pokrenuta je i inicijativa za izradu plana za mlade od 2023 do 2025 godine, koja se naslanja na nacionalnu strategiju za mlade. To je kako prvi korak ka planiranju budućeg rada ovog resora, rekla je Marija Jević, članica gradskog veća za kulturu i omladinu .

Raspisan je konkurs za mlade koji traje do 01. novembra ili do utroška sredstava, na koji mogu da se jave organizacije mladih i za mlade. Planirana sredstva za realizaciju projekata su u iznosu od dva miliona i sedamstotina hiljada dinara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena