Yunet
 

Društvo

Radovi na održavanju putne infrastrukture u gradu Vršcu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 9. septembar 2022. • 15:23 •

Radovi na održavanju putne infrastrukture u gradu Vršcu

Foto: Grad Vršac

Služba na održavanju putne infrastrukture na teritoriji našeg grada, obavila je poslove na kresanju rastinja koje je ometalo bezbedno odvijanje saobraćaja na turističkom putu, vršeno je i košenje bankine na opštinskim putevima. Posle kišnog perioda, stvorila se potreba za uređenjem putnog pojasa.

Takođe na teritiroiji našeg grada u proteklom periodu radilo se na obnavljanju vertikalne i horizontalne signalizacije. Pre svega, obnovljena je sva signalizacija u zonama škola pre početka škole, obnovljeni su natpisi na kolovozu „ŠKOLA“ kao i pešački prelazi. Na semaforizovanim raskrsnicama izvršena je provera svetlosnih signala i izvršena zamena na mestima gde je to potrebno.

Takođe u prethodnom periodu postavljene se platforme za usporenje saobraćaja u zonama škole. Grad Vršac u prethodnom periodu marljivo je radio na povećanju bezbednosti saobraćaja u zonama škole.

Pored uređenja zone škole, postavljeni su znakovi opasnosti „ Divljač na putu“ na sledećim pravcima, Vršac-Markovac, Vršac-Malo Središte, Malo Središte – Gudurica i put za Mali Žam.

Postavljene su elastične odbojne ograde na tri lokacije na turističkom putu, na jednoj lokaciji u Pavlišu, Markovcu i obnovljena je ograda na mostu između Velikog Središta i Gudurice

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad