Yunet
 

Društvo

Zatvara se deo Ulice cara Lazara

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. oktobar 2022. • 20:03 •

Zatvara se deo Ulice cara Lazara

Zbog asfaltiranja i postavljanja saobraćajne signalizacije, ulica cara Lazara od Vojvode Radomira Putnika do Petra Preradovića biće zatvorena za saobraćaj od utorka popodne do petka pre podne. Maja Vitman, gradska menadžerka, apelovala je na stanovnike te ulice da uklone vozila kako bi radovi mogli nesmetano da se odvijaju.

Jos jedan kapitalni projekat u Gradu Pančevu privodi se kraju. Zbog zavrsnih radova posle kompletne rekosntrukcije u Ulici cara Lazara, na potezu od Vojvode Radomira Putnika do Ulice Petra Preradovića, ta saobraćajnica bice zatvorena za saobraćaj od utorka posle podne do petka pre podne.

Kako je rekla Maja Vitman, gradska menadžerka, u sredu će se asfaltirati ulica, a u četvrtak će se raditi saobraćajna signalizacija. Ona je jos jednom apelovala na građane tog dela Pančeva da pomere svoja vozila kako bi radovi mogli nesmetano da se odvijaju

Svi oni koji budu imali parkirana vozila u pomenutom periodu neće biti u mogućnosti da svoja vozila koriste. Svi građani na predmetnom potezu su obavešteni i pismeno, Mesna zajednica je u svako sanduče ubacila obaveštenje. Još jednom apelujem na građane da zajednički ovo završimo pošto nam je u zajedničkom interesu da se asfaltira, a zatim u četvrtak i postavi signalizacija – rekla je Maja Vitman, gradska menadžerka.

Konačan rok za završetak citavog projekta je 7.decembar, dok bi trasa od Petra Preradovića do Prvomajske trebalo da bude završena do kraja novembra, kaze gradska menadzerka.

Ulica cara Lazara je izuzetno bila interesantna građanima. Grad je uradio tehničku dokumentaciju, ali kada se počela raditi ulica katarstar podzemnih instalacija nije bio usaglašen. Morali smo da produžimo rok za izvođenje radova, kako bismo sve ono što je neusaglašeno sredili. Kako bi svi oni koji žive u Ulici cara Lazara bili u prilici da ozakone svoje objekte i da sve instalacije budu propisno upisane i projektom izvedenog objekta. Predmetnim radovima smo planirali izmeštanje gasnih instalacija na raskrsnici sa Svetislava Kasapinovića. Međutim kada smo krenuli sa radovima videli smo da na svim raskrsnicama imamo problem sa gasnim instalacijama što nam je produžilo rok za izvođenje radova te smo morali da aneksiramo ugovor – objasnila je Vitman.

Gradska uprava i ovog puta mislila je na zelene povrsine u nasem gradu, tako da ce od 15. novembra do 7.decembra bice uradjeno dodatno ozelenjavanje te ulice.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad