Yunet
 

Društvo

„Naxi Radio“ proslavio 28. rođendan

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. novembar 2022. • 18:16 •

„Naxi Radio“ proslavio 28. rođendan

Skoro tri decenije Naxi radio nam ulepsava Dane s najkvalitetnijim muzičkim sadržajem. Prve note sa talasa Naksi radija čule su se pre tačno 28 godina. Tim povodom je Naxi radio svecano proslavio jos jedan rodjendan uz brojne javne licnosti I domace muzicke zvezde u hotelu ,,Hajat.

,,Malo pojačaj radio“ poznati je Čolin hit, ali i prva pesma koja se čula sa talasa Naxi radija pre tačno 28. godina. Od tada ovaj radio postao je sinonim za najbolju domaću muziku, kaze vlasnica i glavna i odgovorna urednica tog radija Maja Rakovic, i navodi da je to jedan od razloga Sto su rođendan proslavili sa brojnim prijateljima u hotelu ,,Hajat“

Sergej Ćetković jedna od najvećih pop zvezda na ovom prostorima, koja ima svoje zaslužno mesto na talasima popularnog Naxija, imao je čast da otvori slavlje svojim pesmama.

Vesela rođendanska atmosfera bila je prilika da se brojni gosti podsete zasto i dalje obozavaju kad čuju omiljenu pesmu na radiju, koji je i dalje mnogima najomiljeniji medij.

A da se radio sluša u svakoj prilici, čak i na radnom mestu, dokaz je i priča doktorka Brankica Tepavčević.

I ove godine Naksi rođendan obeležila je pored dobre domaće muzike i sjajna atmosfera, pa će se tako ova proslava, kao i one prethodnih godina dugo pamtiti. S nestrpljenjem očekujemo rođendansku žurku za Naxijev 29. rođendan, a do tada kolegama s popularne radio stanice želimo puno uspeha i mnogo Naxi hitova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena