Yunet
 

Društvo

Čepom do osmeha

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 7. decembar 2022. • 20:19 •

Čepom do osmeha

Volonteri humanitarnog udruženja „Čepom do osmeha „ za učenike škole „ Mara Mandić“ danas su organizovali radionicu sa ciljem podizanja ekološke svesti i nauče postupak i značaj reciklaže. Ove radionice se organizuju u sklopu humanitarno-ekološkog projekta „Misli zeleno“ koji je podržao Grad Pančevo.

U sklopu humanitarno-ekološkog projekta „Misli zeleno“ koji je podržao Grad Pančevo u cilju podizanje ekološke svesti , kroz edukaciju dece,organizovane su radionice po školama . Volonteri udruženja Čepom do osmeha za učenike škole za osnovno i srednje obrazovanje „ Mara Mandić“ organizovali su radionicu za decu kako bi razvijali humanost jer cilj da nauče o značaju recklaze pored očuvanja prirode i kupovina pomagala za decu.

Nikola Perendija volonetr u udruženju Čepom do osmeha

To su radionice na kojima mi edukoujemo decu o zaštiti životne sredine, podizanju svesti , kako mtreba da se reciklira otpoad , kako se šta razlaže .045 0.50 Škola sakuplja čepove za nas koji se recikliraju a prikupljeni novac ulaže se u humanitarne akcije i kupovinu pomagala za decu sa invalidiutetom1.10Učenici Škole „Mara Mandić“ prikupljali su čepove za reciklažu.Od nekih će napraviti mozaik škole dok su zahvaljući novcu od reciklaže njihovi drugovi dobili neophodna pomagala.

Marijana Kalkan Đurić profesorka

Deo radionice su predavanja , zatim se radi mozaik naše škole .Deca imaju priliku kako se odvija reciklaža

U sklopu programa Eko karavan-set predavanja i humanitarne akcije će biti organizovane osim u školi „Mara Mandić“ za đake OŠ „Stevica Jovanović“i u tehničkoj školi „23 maj“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena